Tid til ny toilettaske

Tid til ny toilettaske

For nogle uger siden gik jeg i gang med at pakke til årets obligatoriske campingtur med familien. Jeg gik i stå, da jeg nåede til min toilettaske. Den har efterhånden været vidt omkring, og det kunne man tydeligt se. Lynlåsen kunne ikke lyne – ikke sådan rigtigt – et par af syningerne var gået op og der er uanede mængder indtørret tandpasta på indersiden.

Nå, tid til at købe en ny var der ikke, så den fik et bad i håndvasken og en lyntørring, inden jeg proppede den til randen med barbermaskine, linsevæske, tandbørste, tandpasta, shampoo og så videre og så videre. Jeg lynede den så godt, som jeg nu kunne, og kylede den ned i tasken. Det skulle vise sig at være en fejl.

Første aften på campingpladsen går min trofaste toilettaske og jeg ned til toiletbygningen. Faciliteterne er af den mere kollegiale slags, hvor der er en fin åbning på 15 cm under hver dør. Jeg går hen mod en af håndvaskene og skal lige til at stille min taske på den, da der lyder et “ritsjch” efterfulgt af et skrald, da hele indholdet lander på gulvet. Jeg sukker og begynder at samle de 1000 shampoofedtede stumper, min barbermaskine nu er delt i, da jeg hører et “værsgo”. Jeg kigger lidt op og ser en hånd med min tandbørste stikke ud under en af dørene. Jeg tøver lidt, tager imod den og smider den i den nærmeste skraldespand. Ingen tandbørstning til mig den aften.

Jeg samler de sidste stumper og går tilbage mod min plads, mens jeg desperat prøver ikke at tabe mere. Jeg når selvfølgelig ikke mere end et par skridt, før de første stumper falder ud af min favn. I raseri og frustration kaster jeg det hele fra mig, sparker til det og går tilbage til pladsen uden mine ting.

Long story short: Jeg har lige bestilt en ny toilettaske, så jeg er bedre forberedt næste år. :P

Related posts: