Sommerferien planlægges

Sommerferien planlægges

Sommerferien planlægges

Nu nærmer tidspunktet sig hvor vi får lidt ekstra fra FerieKonto. Jeg synes egentlig at det er en lidt gammeldags konstruktion når vi bliver tvunget til at spare op til ferie, det burde da være helt frivilligt og hvorfor ikke bare sætte pengene på en konto i banken der giver bedre renter? Nå, men sådan er systemet bare i dag og så må vi jo nyde når der kommer lidt penge.

Ferieplaner

Min kæreste og jeg har været et par steder i Danmark men har ellers mest holdt ferie i udlandet hvor vi har været på alt lige fra Aegina til Le Mans i Frankrig. Jeg har været i Le Mans tre gange og det er planen at jeg tager derned hvert tredje år, så det betyder at jeg må vente med Le Mans til næste år. Stemningen dernede er ellers helt fantastisk, det er som at være på en kæmpe festival, der bare lige er blevet pakket ind i et motorløb. Sjovt nok så har vi aldrig været til nogen af de større musikfestivaler, men det har vi tænkt os at gøre noget ved i år.

Langeland

Som barn har jeg været på ferie på Langeland, men det er mange år siden. I år skal det være, så vi overvejer kraftigt at tage på Langelandsfestival. Den er nok mest beregnet på familier og andre som er helt nye i festivallivet, men den lyder alligevel som noget der kunne passe ind i vores planer. Vi bor på Sjælland så det letteste må være at tage Færge til langeland fra Lolland. Bestilling af billet klares let på www.faergen.dk, hvor der også kan bookes billetter til flere andre færger blandt andet Bornhom og Samsø. Med alle de øer som Danmark består af er det også nødvendigt med gode færgeforbindelser.

Udover en festival så er der også mange andre ting som vi vil opleve. Naturen er jo en klassiker og er noget som kan nydes næsten alle steder. Der er et koldkrigsmuseum som kunne være interessant, der er søfartsudstilling, Skovsgård og på Tåsinge er der Valdemar Slot som jeg husker at have set i tv for mange år siden i forbindelse med en stærkmandskonkurrence. Nu skal det hele bare planlægges.

Related posts: