Skiundertøj fra craft

Min venindes søn skal med sin far på ski ferie i Schweiz. Han glæder sig naturligvis meget, eller rettere sagt, de glæder sig begge. Høje tynde atleter, der elsker udendørslivet.

Til min venindes søns fødselsdag har jeg fået en ønskeliste. Han får i år skiundertøj fra craft. I matas kan man finde en hel serie af godt kvalitets vinterundertøj, se bare hjemmesiden.

Gaven er en der vil blive brugt rigtig meget, ikke blot på turen til Schweiz, men også herhjemme. Ikke mindst nu hvor det er så koldt. Han når næppe at slide det op, da han jo stadig vokser. Men så kan han jo give det videre til nogle andre, eller hans mor kan sælge det via dba.

Der er sikker andre der køber skisokker til ham, eller skihandsker. Mormor og morfar kunne jeg godt forestille mig har både fornuftige tøj gaver med, og så noget sjovere legetøj. Begge dele høre sig jo til til en børnefødselsdag.

Drengen har jo gadgets nok. Alverdens pc og playstation spil, lego starwars og biler. Så at komme med en gave, der kan bruges udendørs og kan hjælpe ham til at nyde dagene udenfor om vinteren, fordi han kan holde varmen, er en fornuftig tante gave. Han glæder sig dog så meget til turen med sin far, at han sikker kan se den store nytte han har ved at få den.

Moderen bliver så også glad. At holde to børn med tøj og andre fornødenheder er en pæn udgiftspost. Enlig mor har nok at bruge pengene på. Selvom hun har et godt job, er der dog stadig noget fornuftigt i at lære børnene, at det også er ok at få nogle fornuftige gaver. Mor er ikke lavet af penge.

Ordentlige pengevaner er nogen der kan inpodes på børn fra en tidlig alder. Det har ikke noget at gøre med at være fattig eller nærig, men blot at penge er noget man arbejder for, og så kan man også vælge hvilke varer man får størst glæde af. Gode kvalitetsvarer i passende mængde og ikke købe alle mulige ting blot fordi man lige i øjeblikket synes de er fantatiske. Impulskøb kender vi vist alle til, men selv børn kan lærer at spare op og at penge ikke findes i ubegrænsede mængder.

 

Skiundertøj fra craft

 

Related posts: