Skønhedens mange ansigter

Skønhedens mange ansigter

Jeg har altid været praktisk anlagt og lidt af en drengepige. Jeg elsker naturen, kan finde ud af at bruge en boremaskine og er ikke bange for at blive beskidt. Det betyder dog ikke at jeg ikke kan lide at tage pænt tøj på og pynte mig så jeg føler mig smuk. Det kan dog være lidt af en udfordring, da det tøj jeg synes er pænt ofte er ekstremt upraktisk og en sexet frisure kræver snilde og tålmodighed. Når det kommer til en flot, elegant og naturlig make-up står jeg helt af. Jeg ville ønske jeg havde råd til at betale mig fra det, så jeg ikke behøvede at kæmpe med løbsk pudder og ‘blå øjne’. En dag tog jeg mig sammen og gik ned i min lokale Matas for at spørge om råd og vejledning.

 

Da jeg kom derned viste det sig at de fejrede lanceringen af nogle nye Clinique makup produkter og derfor havde hyret ekstra skønhedspersonale der gav personlig rådgivning. Sikke et held! Jeg blev trygt og venligt ført ind i sminkens jungle. Jeg fik en grundig introduktion til de mange muligheder og facetter af hvad sminken kan og ikke kan. Hun viste mig hvordan jeg skulle starte med at applikere clinique pudder og clinique mascara. Derefter kunne jeg pynte mig ekstra med lidt sart clinique øjenskygge og clinique lipgloss, så kæresten kan få et ekstra blødt og skinnende kys. Hun anbefalede at fjerne det hele med clinique makeupfjerner hver aften inden jeg går i seng, da det ellers kan medføre uren hud. I det hele taget talte vi meget om hvor sund min hud var og hvad jeg kunne gøre for at få den endnu smukkere. Hun foreslog at jeg anvendte clinique solpleje så min hud vil forblive ung længere og ikke blive unødvendigt ældet af solens farlige stråler.

 

Efter flere timers rådgivning i sminkens vidunderlige verden trådte jeg udmattet ud på gaden. Jeg følte pludselig at alle mændene kiggede efter mig. En ting er sikkert. Selvværdet og humøret fik helt sikkert en tur op på en lyserød sky. Måske jeg skulle prøve den her makeup verden lidt oftere.

 

Related posts: