Hurra for mit bredbånd!

Forleden efter håndboldtræning sad vi i omklædningsrummet og snakkede om ting, som man bare ikke kunne undvære i sin hverdag. Alle svarede ret hurtigt og entydigt, at mobil, TV og internet nok var det, der var mest uundværligt, og så kom vi til at snakke om, at det egentlig også er lidt skræmmende HVOR afhængige vi egentlig er af disse medier. Når man tænker over det, så ja, måske er det skræmmende at være afhængige, men for dælen hvor gør det også bare ens liv meget lettere med sådanne størrelser. 

Jeg kom til at nævne, at jeg tydeligt kunne huske den dag for mange år siden hvor min far kaldte på mig for at vise noget på computeren. Jeg skulle se noget min storebror havde skrevet mens han sad i den anden ende af landet og jeg syntes det lød vildt upraktisk, for min bror kunne da bare ringe, hvis der var noget, når min far nu havde en telefon stående lige ved siden af computeren. Så sagde min far, at internet altså var vejen frem og at man fx kunne slå en masse ting op, som man ikke kendte svaret på. Det forstod jeg heller ikke for min far havde jo en hulens masse opslagsværker og ordbøger stående, så dem kunne han da bare bruge. Men jeg er blevet klogere med årene.

Min første walkman

Mine håndboldkammerater syntes det var vildt underligt, at jeg kunne huske tiden fra før internettet kom til, så kunne jeg måske også huske kassettebånd? Ja, det kan jeg og I kan tro jeg var stolt dengang jeg fik min aller første walkman til kassettebånd, det var stort! Efter dette udsagn kunne jeg godt se på de yngre, at de tænkte jeg var ældre end de havde set komme.
Men selv om jeg tænker tilbage på min første walkman med stor glæde, så er jeg ikke sen til at fortælle, hvor meget jeg elsker den moderne teknologi. Bredbånd er jo en fantastisk opfindelse og mobiler handler jo ikke længere bare om telefoni, men er også nutidens form for walkmans med hukommelse til musik i lange baner. Det er satme smart!

Hurra for mit bredbånd!

Related posts: