Hiking og trekking - udstyr specielt til kvinder!

Hiking og trekking – udstyr specielt til kvinder!

Vi kan nok ikke komme udenom, at der er flere kvinder end mænd, der interesserer sig for hestesport, og derfor er vi også nogle stykker i Baunehøj Rytterklub, der er repræsentanter for det feminine køn. Der har været masser af hiking og trekking på programmet her til sommer, hvor vi var en gruppe, der tog ud for at opleve den storslåede norske natur og blive udfordret på ruten undervejs.

Det gav selvfølgelig anledning til, at jeg skulle have udskiftet noget af det gamle og støvede udstyr, jeg havde haft liggende de sidste par år. Jeg fandt ud af at mærker som Haglöfs laver backpacks specialdesignet til kvinder. Det synes jeg alligevel var lidt sjovt, så jeg har nu købt og “testet” en af deres rygsække på vores norske ture – og jeg ved ikke om den er bedre end dem, de laver til både mænd og kvinder, men god det var den i hvert fald!

Den kunne det, en backback skal kunne, nemlig at gøre det meget nemmere at transportere et mindre arsenal af pakkenelikker på en rimelig smertefri måde (lidt smerter fik jeg dog i skuldre og ryg, men jeg er jo heller ikke vant til at bære rundt på så mange kilo). Tasken holdt efter min mening hele vejen, og jeg synes selv det var en god investering, som jeg er sikker på, jeg får glæde af i mange år frem. Der er masser af rum i den, så det er nemt at pakke til den tur man nu skal på, der er masser af åbninger, så der er nemt at komme til sine ting og den fordeler vægten godt og sidder behageligt på skuldre, ryg og hofter.

Jeg kan desuden anbefale alle at tage til Norge og opleve den storslåede natur. Det var helt igennem fantastisk! Varieret landskab og masser af forskellige aktiviteter at give sig i kast med – det er bare at komme af sted i godt selskab og så er turen næsten en sikker succes, hvis vejret da ellers holder nogenlunde. Det gjorde det heldigvis, da vi var af sted, så jeg har haft en fanatstisk sommer med hiking og trekking. Nu er jeg glad for at være hjemme igen – og så er det ellers bare at få sadlet op og komme ud at nyde det sidste af sensommeren her i det danske.

 

Related posts: