En af danmarks bedste tv-serier

En af danmarks bedste tv-serier

Sidder lige og ser et afsnit af Klovn. Jeg har set en del af serien i tv men nu står boksen på reolen og jeg kan se hele serien i rækkefølge. Det er langt fra den første serie jeg køber på dvd. Matador, Krøniken, Langt Fra Las Vegas osv. det er virkelig blevet til mange serier og der står mange flere på ønskesedlen. Efterhånden som jeg arbejder mig igennem serien bliver jeg mere og mere glad for den. Serien rammer rigtig mange ting i forholdet mellem mænd og kvinder som jeg kan nikke genkendende til. Det er fedt at kunne se elementer af sit eget liv i en tv-serie, så bliver den bare så meget mere vedkommende. Derudover er det også sjovt at de medvirkende spiller sig selv, dog med det lille twist at de måske gør nogle ting som de ikke ville gøre i virkeligheden. Det kan være svært at skelne hvornår de går fra at være dem selv til at være figurerne i Klovn.

Jeg har også tænkt på om de mon bruger deres rigtige hjem i serien eller om de finder nogle andres private huse til serien. Det er nogle meget fede huse vi ser dem i. Flere etager, højt til loftet. lækre møbler og virkelig godt indrettet. Jeg undrer mig bare over om der altid er så rent som der ser ud til. Mon de selv gør rent eller kommer tv-holdet lige forbi med et helt rengøringshold? Forestil dig lige at et helt tv-hold tramper rundt i dit hus og skifter går udenfor og kommer ind igen. Det må svine rimeligt heftigt. Hvis det var mig der skulle gøre rent efter sådan en omgang, så ville jeg lede efter en støvsuger på de3bedste.dk. De gør det let at finde den bedste støvsuger, så kan det være at man kan få fjernet selv det værste lag af støv og grus.

Udover det så er jeg også lidt misundelig på at der åbenbart altid er kølig vin på lager i deres hjem. Jeg ville gerne have et vinkøleskab med et fint lille udvalg og så lige kombinere det med en vinkælder hvor der kan hentes ekstra forsyninger.

En af danmarks bedste tv-serier

Related posts: