Cykeltur til stranden

Cykeltur til stranden

Jeg cykler ofte en tur til stranden. Jeg er egentlig ikke så vild med at bruge stranden, som alle andre bruger den. Til at bade og ligge at slikke sol. Det synes jeg, at der er alt for meget sand til. Jeg vil hellere bade i en swimmingpool og tage sol hjemme i haven. Der er også fred og ro, på stranden er der oftest larm.

Grunden til, at jeg så ofte cykler til stranden, er, at jeg har en hund. En sød, lille hund, der er vild med at bade på stranden. Derfor tager ofte min smarte citybike og suser afsted med ham i snor ved siden af. Det tager kun fem minutters tid at komme ned til stranden, derfra hvor jeg bor.

Når vi kommer ned til stranden, så prøver jeg altid at finde det mest øde sted, jeg kan. Selvom det er en strand, hvor der godt må færdes hunde, så prøver jeg alligevel at tage mest muligt hensyn til alle de andre mennesker, der har valgt at tage på stranden denne dag.

En svømmetur gør træt

Min hund er dog ikke altid så tålmodig, som jeg er, derfor skynder jeg mig. Når jeg slipper ham fra suser han ud i vandet og svømmer bare glad af sted. For det meste husker jeg hans yndlingsbold, en lille, blå bold, der kan flyde. Når han ser, at jeg har bolden med, så bliver han altid ekstra glad og begynder at gø. Det lyder jo godt nok lidt sjovt, når han gør, mens han er ude i vandet.

Når vi skal hjem igen, så er det altid en udfordring at få min lille hund med. Han vil så gerne blive i vandet, om om sommeren er vandet også en skøn, varm temperatur. Så kan han blive længe i vandet. Til sidst kommer han dog altid ind til mig, når han er blevet træt. Så kan vi tage hjem, og så snupper han for det meste en lille lur. En strandtur kan godt være hård for en lille hund.

Inden da skal han dog lige tørres. Han er jo plaskvåd, når han kommer hjem, og det vil jeg altså ikke have, at han er, når han hopper op i min sofa. For det meste får han derfor et lille brusebad, når vi er kommet hjem, og så tørrer jeg ham med føntørreren.

Cykeltur til stranden

Related posts: